Sunumu
çok güzel, yapımı çok kolay bir salatayla karşınızdayım. Çay sofralarınızda bu
pratik ama bir o kadar da lezzetli salatayla misafirlerinizi memnun edeceğinize
eminim.
Malzemeler:
-3
kabak
-1
bardak yoğurt
-1
çay bardağı çekilmiş ceviz
-İki
diş sarımsak
-Yarım
bağ dereotu
-Tuz
-Yarım
paket etimek
Yapılışı:
Öçüleri
siz zevkinize göre arttırıp azaltabilirsiniz. Kabakları rendeleyin,az yağ
döktüğünüz tavada kavurun.Pişmeye yakın ince ince kıydığınız dereotunu
ekleyin.Hafif ılıyınca kabakları elinizle sıkıp suyunu süzün.Yoğurt,ceviz,sarımsak
ve tuz karışımına ekleyip karıştırın.Etimekleri yoğurtun içine batırıp çıkarıp
servis tabağınıza dizin.Üzerlerine yoğurtlu kabaklarınızı yerleştirin.
Salatanız hazır, afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder