31 Ocak 2013 Perşembe

10000. "TIK" Mutluluğu:)))

    

      Ekranda 10100 yazısını gördüğümde mutluluktan ağzım kulaklarıma vardı. Blogum 10000 tık almış inanamadım, çok sevindim. Çok uzun zamandır ihmal ediyordum, tarif ekleme sürelerim 15 güne çıkmıştı. Sanki hevesim kaçmıştı. Belki bu rakam blog dünyası için komik olabilir ama benim için anlamı çok büyük. Çünkü blogu tanıtım amaçlı hiçbir şey yapmadığım gibi sadece üç beş arkadaşımın haberi vardı.



     Çok da net olmayan bu fotoğraflar da neyin nesi derseniz, Blog açma düşüncesinin sebebi işte bu fotoğraf karesi. Bu fotoğraf çekildiğinde blogum bile yoktu, çok sevdiğim arkadaşlarım oturmaya gelmişlerdi. Ben mutfakta haluju pişirirken tatlı büfesindeki her şeyi de masaya koyup cep telefonuyla bu kareleri çekmişler. O gün aldığım harika iltifatlar beni gaza getirip zaten düşünce aşamasında olduğum blogu açmaya karar vermemi sağladı. Blogu açmamda desteklerini benden esirgemeyen, canım Bahar ablama, yazılımı yapan Ferda’ya, tadım aşamasında yorumlarıyla katkıda bulunan sevgili abilerime  ve yanımda olan beni destekleyen herkese sonsuz teşekkürler.

3 yorum:

  1. Candostum tebrikler :)))
    kimsenin haberi yokken bu kadar takip edildin bide bilinse demek ki kaç 100.000 olacak :))))
    Sen yine hazırlık yap biz afiyetle tadarız :)))

    YanıtlaSil
  2. Sıcak bir ortam,güzel ve uygulanabilir tarifler için teşekkür ederim sevgili arkadaşım.(Tıklanma rekoru kırarsın inşallah :) )
    Sibel

    YanıtlaSil
  3. Yazından anladığım kadarıyla buram buram mutluluk kokuyor :))
    Bİliyorum ki blog dünyasında küçümsenemeyecek muazzam bir rakam. Tebrik ediyorummm :)
    Yarattığın leziz tariflere samimiyetin ve sevgin eklenince birçok kitleye ulaşması hiç de zor olmuyor .. :)
    Nice nice ve nice tıklanmalar diliyorummm ablammm :))

    YanıtlaSil