Blogumla ilgilenmeye fırsat
bulamayıp, ilgilenmediğim, yeni tarif ekleyemediğim için vicdan azabı duymak
çok kötü bir şey. İki seçeneğim var, ya vicdan azabı duymamaya çalışacağım, ya
da daha sık tarif ekleyeceğim. Görünen o ki vicdan yapmamayı öğrenmem gerek.J)
Bizim ev halkı milföy hamuruyla
yapılan börekleri çok yağlı buldukları için yemiyor. Bende hamuru bol una
bulayıp açıyorum. Bir çok şekilde değişik börekler yapıyorum. El açması börek
lezzetinde çok pratik ve yapımı çok kolay bir börek.
Malzemeler:
-6 adet oda sıcaklığında milföy
hamuru
-1 yumurta sarısı
-2 adet haşlanmış patates
-1 adet soğan
-Çörek otu, susam
-Açmak için bir miktar un
Yapılışı:
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder